Najnovšie recenzie zo sekcie Atomizéry, clearomizéry, cartomizéry do e-cigariet
Perfektné
Perfektné
- Super atomizer
- Opačný zavyt
- Netečie
Rýchle dodanie a super kvalita za rozumnú cenu
- Cena nerezove vyhotovenie sklo
Výborne podáva chut. Dobre zásobuje aj 70/30. Celkovo výborne vyhotovenie atika. Veľké plus je vrubkovanie čím sa lepšie rozoberá. Zároveň tichý a nepreteka aj s 70/30. Zatiaľ idem na 0,25 omu a 35 W. V tomto prípade sa richle zohreje ale nie je to strašne a i tak nepreteka. Takze odporúčam aj ba RDL.
- Skvělá chuť
- Super potah
- Velmi dobrý poměr cena/výkon
- 3 kotelny v balení
- Krásný design
Za tu cenu fakt super atomizér. Ve srovnání s kayfun prime bych řekl, že z něj chutná i o kousek lépe a ten potah je prostě perfektní. Občas mám tedy maličko problém ho sundat z modíku, ale jinak naprostá spokojenost :)
- Super podanie chute,nepreteka zatiaľ spokojný
- Super atík
Veľmi dobre podáva chuť a neprehreje sa rýchlo.
Jeden z najlepších MTL RTA na našom trhu.
Diplomat MTL RTA 23mm
Pridané: 30. decembra 2023
(naposledy upravené 30. decembra 2023)
Zakúpený v e-smoke
Som nadmieru spokojný luxusná chuť
- Jednoduchý ,a krásny atomizer .chutné poťahy dává
Ľahké osadenie, podanie chuti super
- Je tichý, pekný, netečie, dobre sa osadzuje a plní, mne z neho chutí, s dobrou kapacitou. Dobrý výrobok.
- Je to atomizér s veľmi dobre vyriešeným vzduchom, netečie, je úplne tichý, má úžasný poťah a navyše celkom pekný. V škole za jedna.
Tabáky 7/10
Buchtovky 8/10
Ovocňáky 8,5/10
Design super - hlavně s long tankem.
Nepřeberné množství vzduchových vložek a tím pádem i možností, jak atomizer využít. Ale při výměně vložky je nutné sundat spirálku, takže něco za něco.
Kotelna by mohla být vyšší. Spirálka je moc blízko nad vzduchovou vložkou a kondenzát a nebo liquid se dostává do airflow.
Uzavírání přívodu liquidu k vatě je super věc, ale tady se otáčí příliš snadno při jakékoliv manipulaci s atomizérem. Je potřeba si na to dávat velký pozor.
Dostat se k buildu pouhým odděláním kotelny s tankem je taky prima, ale taky to jde moc snadno. Lepší na ten atomizér vůbec nesahat.
Konstrukčně je tam spousta dobrých nápadů, které ale nejsou dotažené.
Potah je super, pokud teda zrovna nelítá ve vzduchu kapička.
Dává překvapivé množství páry i s jednoduchým drátem. Ale s fused claptonem dává lepší chuť.
V dané cenové kategorii asi lepší bishop nebo ripley. Ale jsem rád, že ho mám.
- Super MTL famózna chuť nemám čo vytknúť len odporúčam
Vyborný atomizér,veľmi dobré podanie chuti,krásny dizajn, vyhodná cena
- PERFEKT
Zobrazujem 1 - 20 zo 148 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...8 Ďalšie »